Bijlow: ''Het was geen penalty, dus extra mooi dat ik hem pak''

Bijlow: ''Het was geen penalty, dus extra mooi dat ik hem pak''

Feyenoord won de laatste wedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen met 2-3. Een hoofdrol was er voor doelman Justin Bijlow, die opnieuw de kans kreeg. Hij keepte goed en stopte bovendien in de slotfase een penalty.

"Deze twee wedstrijden waren geweldig. Het is mooi dat ze vertrouwen in me hebben en dat ik het mocht laten zien", aldus Bijlow in gesprek met FOX Sports. Dat hij ook vorige week onder de lat stond, maakte deze wedstrijd volgens Bijlow niet makkelijker. "Ik heb gewoon met dezelfde instelling gespeeld als toen. Ik heb me heel rustig gehouden, dat is voor mij heel belangrijk. Dan ga je toch lekker de wedstrijd in."

In korte tijd kwam sc Heerenveen terug van 0-2 naar 2-2. Vanaf elf meter kon Arber Zeneli Heerenveen ook nog op voorsprong schieten, maar dat voorkwam Bijlow. "Ik vond het geen penalty, daarom is het extra mooi dat ik hem mocht pakken. Ik ga niet zeggen dat ik een penalty-killer ben, het is fifty-fifty. Ik heb deze goed gepakt denk ik."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties