Bijlow: ''Het was geen penalty, dus extra mooi dat ik hem pak''

zondag 6 mei 2018 16:38 62.550 keer bekeken 80 reacties Pro Shots

Feyenoord won de laatste wedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen met 2-3. Een hoofdrol was er voor doelman Justin Bijlow, die opnieuw de kans kreeg. Hij keepte goed en stopte bovendien in de slotfase een penalty. 

"Deze twee wedstrijden waren geweldig. Het is mooi dat ze vertrouwen in me hebben en dat ik het mocht laten zien", aldus Bijlow in gesprek met FOX Sports. Dat hij ook vorige week onder de lat stond, maakte deze wedstrijd volgens Bijlow niet makkelijker. "Ik heb gewoon met dezelfde instelling gespeeld als toen. Ik heb me heel rustig gehouden, dat is voor mij heel belangrijk. Dan ga je toch lekker de wedstrijd in."

In korte tijd kwam sc Heerenveen terug van 0-2 naar 2-2. Vanaf elf meter kon Arber Zeneli Heerenveen ook nog op voorsprong schieten, maar dat voorkwam Bijlow. "Ik vond het geen penalty, daarom is het extra mooi dat ik hem mocht pakken. Ik ga niet zeggen dat ik een penalty-killer ben, het is fifty-fifty. Ik heb deze goed gepakt denk ik."

Gerelateerd nieuws
80 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74189 leden - Op dit moment zijn 777 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved