FOTO | Mogelijk nieuw trainingsshirt Feyenoord uitgelekt?

FOTO | Mogelijk nieuw trainingsshirt Feyenoord uitgelekt?

Het Eredivisie-seizoen 2017/2018 is bezig aan zijn laatste weken. Veel supporters van Feyenoord kijken al uit naar het nieuwe seizoen. Een aantal clubs uit de Eredivisie heeft hun nieuwe uitshirt voor het nieuwe seizoen al gepresenteerd, maar bij Feyenoord is het nog stil op dat gebied.

Het trainingsshirt van de Rotterdamse club lijkt donkergroen te worden. Dit blijkt uit foto's op social media. Op de foto's is een doos te zien met daarin Feyenoord-shirts van Adidas. Het is niet bekend waar de foto vandaan komt, maar lijkt te zijn genomen in één van de fanshops van Feyenoord.

Feyenoord liet dinsdag weten dat het nieuwe uitshirt nog even op zich laat wachten. "In Heerenveen wordt er nog in het huidige uittenue gespeeld. We hebben verder nog geen informatie voor je over wanneer het nieuwe shirt wel wordt gelanceerd", liet de club weten via @VraagFeyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties