Lof voor Bijlow: ''Dat hij de toekomst heeft, bleek ook vandaag''

zondag 29 april 2018 18:03 86.795 keer bekeken 157 reacties Pro Shots

Justin Bijlow startte zondagmiddag in de basisopstelling van Feyenoord. De jonge doelman, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maakte eerder dit seizoen al zijn officiële debuut in Feyenoord 1. Tegen Sparta Rotterdam (3-1 winst) keepte hij een prima wedstrijd. Ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst is tevreden over de doelman.

 "Iedereen weet dat ik heel enthousiast over Justin en zijn ontwikkeling ben. Dit seizoen zit hij achter Brad Jones, die rol heeft hij uitstekend ingevuld. De laatste wedstrijden van het seizoen willen we hem aan het werk zien. Ik vond hem vandaag alert en heel goed keepen."

"Je ziet dat het een keeper is met enorm veel talent. Hij heeft natuurlijk niet veel wedstrijden op niveau gekeept. Wel met Jong Oranje een paar wedstrijden, begin dit seizoen tegen FC Twente en nu tegen Sparta. Dat zijn momenten waarop je kan zien dat hij zich staande houdt. Dat Justin de toekomst heeft, bleek ook vandaag", aldus de trainer tegen RTV Rijnmond.

Gerelateerd nieuws
157 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 50 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 671 mensen actief, waarvan 196 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved