Lof voor Bijlow: ''Dat hij de toekomst heeft, bleek ook vandaag''

Lof voor Bijlow: ''Dat hij de toekomst heeft, bleek ook vandaag''

Justin Bijlow startte zondagmiddag in de basisopstelling van Feyenoord. De jonge doelman, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, maakte eerder dit seizoen al zijn officiële debuut in Feyenoord 1. Tegen Sparta Rotterdam (3-1 winst) keepte hij een prima wedstrijd. Ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst is tevreden over de doelman.

"Iedereen weet dat ik heel enthousiast over Justin en zijn ontwikkeling ben. Dit seizoen zit hij achter Brad Jones, die rol heeft hij uitstekend ingevuld. De laatste wedstrijden van het seizoen willen we hem aan het werk zien. Ik vond hem vandaag alert en heel goed keepen."

"Je ziet dat het een keeper is met enorm veel talent. Hij heeft natuurlijk niet veel wedstrijden op niveau gekeept. Wel met Jong Oranje een paar wedstrijden, begin dit seizoen tegen FC Twente en nu tegen Sparta. Dat zijn momenten waarop je kan zien dat hij zich staande houdt. Dat Justin de toekomst heeft, bleek ook vandaag", aldus de trainer tegen RTV Rijnmond.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties