Van Persie over toekomst: ''Ik ben er nog niet uit''

Van Persie over toekomst: ''Ik ben er nog niet uit''

Het is nog altijd onduidelijk of Robin van Persie ook volgend seizoen speler van Feyenoord is. De aanvaller keerde afgelopen winter terug bij de Rotterdamse club waar hij zijn loopbaan begon. De afgelopen maanden was hij, in de wedstrijden waarin hij in actie kwam, telkens belangrijk voor zijn ploeg.

Tegen Sparta Rotterdam (3-1 winst) stond Van Persie negentig minuten op het veld. "Dat is erg leuk. Volgens mij maakte de trainer nog een grapje dat hij me wilde wisselen, maar ik wilde blijven staan. Het ging prima, het was wel wat zwaarder op het einde. Het is een tijdje geleden, maar ik was gretig om de wedstrijd vol te maken."

"Ik heb dit seizoen soms kort gespeeld, soms een uur en soms tachtig minuten", vervolgt Van Persie tegen FOX Sports. "Nu dan eindelijk een hele wedstrijd. Het grote moment. Leuk, daar ben ik blij mee."

"Het is mij duidelijk dat Feyenoord graag met mij verder wil. Dat streelt mij heel erg. De aankomende weken ga ik alles op een rijtje zetten en dan maak ik mijn keuze. Ik ben er op dit moment nog niet uit."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties