Feyenoord - Sparta 'gewoon' live te zien op FOX Sports

Feyenoord - Sparta 'gewoon' live te zien op FOX Sports

De wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam is zondagmiddag volledig live te volgen via FOX Sports. Dit blijkt uit de uitzendschema's van de betaalzender. De Rotterdamse derby, die de laatste thuiswedstrijd van de bekerwinnaar is, start om 14:30 uur.

Tijdens de voorlaatste en laatste speelronde van de Eredivisie werken alle clubs uit de competitie op hetzelfde moment hun wedstrijd af. Hierdoor kunnen niet alle wedstrijden live uitgezonden worden op televisie. De wedstrijd van Feyenoord wordt uitgezonden op FOX Sports 5.

De wedstrijden ADO Den Haag - PSV, Ajax - AZ en dus Feyenoord - Sparta Rotterdam worden wel volledig uitgezonden op een televisiezender van FOX Sports. De andere wedstrijden worden uitgezonden op een internetkanaal van de betaalzender. Op FOX Sports 1 is een schakelprogramma waarin de hoogtepunten van alle wedstrijd voorbij komen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties