Van Beek trots: ''Een bekroning op mijn revalidatie''

Van Beek trots: ''Een bekroning op mijn revalidatie''

Feyenoord kan een jaar na het landskampioenschap opnieuw een prijs aan de prijzenkast toevoegen. Na een 0-3 overwinning op AZ won Feyenoord dit seizoen de KNVB Beker. Sven van Beek was extra blij met deze prijs; hij miste het vorige successeizoen nog door een blessure.

"Vorig jaar zie je de schaal aan je voorbij gaan. Voor het team was het hartstikke mooi, maar voor mij persoonlijk wel moeilijk", zegt Van Beek bij Feyenoord TV. "De hele beker heb ik mogen spelen. Het geeft een mooi gevoel als je eindelijk je steentje hebt kunnen bijdragen."

Met de beker pakt Van Beek met Feyenoord voor de vierde keer in drie jaar tijd een prijs. "Ik denk dat dat weinig jongens bij Feyenoord gelukt is. Ons wel. Ik denk dat we daar hartstikke trots op mogen zijn. Ik heb van tevoren gezegd: als ik deze zou pakken is dat wel een bekroning op mijn revalidatie. Daar ben ik hartstikke trots op."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties