Kom maandag naar de bekerhuldiging in De Kuip!

Kom maandag naar de bekerhuldiging in De Kuip!

Feyenoord is dankzij een 0-3 overwinning op AZ de winnaar van de TOTO KNVB Beker 2017-2018! Het is na het landskampioenschap en de Johan Cruijff Schaal de derde gouden prijs binnen één jaar voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst!

Om dit mooie succes te vieren wordt op maandag 23 april op feestelijke wijze gehuldigd in De Kuip. Vanaf 14:00 uur zijn er optredens van Lee Towers, de Hermes House Band, Rotterdam en Trots (ook wel bekend als de buschauffeurs) en Ronnie Flex. Dat feest wil je toch niet missen?

Programma
Het tijdsschema voor bekerhuldiging is als volgt:
12:30 uur Poorten De Kuip open
14:00 uur Aanvang huldiging spelers en staf
15:00 uur Einde huldiging

Gratis toegang
De huldiging is voor iedereen gratis toegankelijk. Supporters kunnen De Kuip betreden via de poorten 19 t/m 24 en 26 t/m 33 en vervolgens een plaatsje zoeken op de Gerard Meijer Tribune. Als deze tribune vol is, zullen daarna ook de andere tribunes open worden gesteld. Mindervaliden kunnen gebruikmaken van poort 25.

In verband met de verwachte drukte adviseren we je om op tijd naar het stadion te komen. Binnen de poorten zijn diverse cateringpunten geopend, waar je iets te eten en te drinken kunt kopen. Er wordt alcohol geschonken. Rondom deze huldiging zijn de huis- en gedragsregels van Stadion Feijenoord van toepassing.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters om met de fiets of het openbaar vervoer naar de mogelijke huldiging in De Kuip te komen. De RET zet maandag extra trams in, terwijl de NS extra treinen laat rijden. Het vervoer met de RET is deze dag, in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden, niet gratis. Meer informatie over de bereikbaarheid van De Kuip vind je op https://www.feyenoord.nl/het-stadion/bereikbaarheid-rp.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties