Van Persie: ''Ik wilde zo ontzettend graag winnen''

Van Persie: ''Ik wilde zo ontzettend graag winnen''

Robin van Persie begon vandaag in de bekerfinale tegen AZ in de basis. De aanvaller was belangrijk voor de Rotterdamers en scoorde fraai de 0-2. "Ik heb deze finale 16 jaar geleden mogen spelen. Toen hebben we een ongelofelijk pak slaag gehad van FC Utrecht, dus ik ben heel erg blij met deze overwinning.''

''Fantastische bal van Steven,'' zegt Van Persie in gesprek met Veronica. ''Ik zet hem op, maar als iemand hem mooi mee kan geven is het Steven. Hij heeft dat gevoel als geen ander. Precies in mijn loop. Vlak voor de goal wist ik nog niet wat ik ging doen, schieten of stiften. Maar dit gebeurde er."

"Nee, Ik was zenuwachtig, ik was echt zenuwachtig. Ik wilde zo ontzettend graag winnen. Dat moet je de balans vinden tussen gezonde spanning en zenuwen. Dat is wel gelukt. Maar je voelt het toch in de warming-up, iets zwaardere benen dan normaal. Een finale is toch een wedstrijd op zich."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties