Sol: ''Ik hou ook van het spel van Feyenoord''

Sol: ''Ik hou ook van het spel van Feyenoord''

Fran Sol maakt dit seizoen veel indruk bij Willem II. De spits wist dit seizoen in de competitie al zestien keer het net te vinden. Volgens onder andere Willem van Hanegem moet Feyenoord de 26-jarige afmaker dan ook vastleggen voor aankomend seizoen.

Sol, die nog een contract heeft tot 2019 bij Willem II, met nog een optie voor één jaar, denkt niet na over zijn toekomst. ''Ach, jullie journalisten. Ik word er gek van. Élke dag vragen jullie ernaar, terwijl ik nog niet eens weet wat ik morgen ga doen,'' lacht Sol in gesprek met Voetbal International. De spits geeft wel aan onder de indruk te zijn van Tonny Vilhena en AZ-speler Alireza Jahanbakhsh.

''Ik hou ook van het spel van Feyenoord, met Tonny Vilhena bijvoorbeeld. Als ik trainer was van een grote Europese club, zou ik die twee gasten kopen. Maar Jahanbakhsh steekt erbovenuit, de meest complete speler tegen wie ik ooit gespeeld heb. Hij heeft alles. Hij is snel, technisch, geeft assists én maakt doelpunten. Daarnaast doet hij zó veel verdedigend werk.''

[poll=359]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties