'Gio' over wissels: ''Ze brachten andere dynamiek in het elftal''

'Gio' over wissels: ''Ze brachten andere dynamiek in het elftal''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van zijn team op FC Twente. De oefenmeester zag Feyenoord zondag met 1-3 winnen van de club uit Enschede, al ging het vooral in de eerste helft niet gemakkelijk.

"We wisten dat als wij vroeg zouden scoren, dat het vertrouwen bij FC Twente niet groot zou zijn", zegt hij tegen FOX Sports. "We komen snel op 0-1, maar de 1-1 valt daarna te snel. FC Twente gaven we daardoor weer het geloof dat er misschien meer in zat voor hen."

"In de tweede helft ging dat een stuk beter. Zeker na de wissels van Sam Larsson en Robin van Persie, die brachten een andere dynamiek in het elftal. Het zijn andere types spelers. In de tweede helft hebben we optimaal geprofiteerd van FC Twente."

Door de zege staat Feyenoord steviger op de vierde plek. "Het gevoel is goed omdat we winnen, al zijn er zeker dingen die beter kunnen. Dat moeten we de komende dagen analyseren om het volgende week beter te doen. We nemen nu afstand van plek vijf en kunnen volgende week een stap zetten om het gat nog groter te maken. Daar zullen we alles aan doen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties