Sparr Finance nieuwe Strategisch Partner Feyenoord

Sparr Finance nieuwe Strategisch Partner Feyenoord

Feyenoord heeft in Sparr Finance een nieuwe Strategisch Partner gevonden. Beide partijen gaan een overeenkomst aan voor de komende drie seizoenen.

Mark Koevermans is verguld met de toetreding van Sparr Finance tot het selecte gezelschap Strategisch Partners van Feyenoord. ‘Over het algemeen blijven de Strategisch Partners van Feyenoord langdurig aan de club verbonden’, aldus Koevermans. ‘Kijk naar onze overeenkomsten met onder andere adidas, Heineken en Opel. We hopen natuurlijk met Sparr Finance ook zo’n mooie lange relatie aan te gaan. Wij kunnen in ieder geval een enorme meerwaarde leveren in het bereiken van de zakelijke achterban via onder andere onze Business Club en ons grote aantal volgers op LinkedIn.’

Voor John Sparreboom, algemeen directeur van Sparr Finance, is de samenwerking een droom die uitkomt. ‘Van kinds af aan ga ik al naar De Kuip en het maakt me dan ook enorm trots dat we deze overeenkomst aangaan’, zegt Sparreboom. ‘Naast mijn liefde voor de club heb ik het afgelopen jaar ook de kracht van de Feyenoord Business Club en haar zakelijke achterban ontdekt. Met dit Strategisch Partnership kan Sparr Finance de ondernemers bereiken die behoefte hebben aan onze diensten.'

Sparr Finance biedt ondernemers werkkapitaalfinancieringen aan. De kracht van het bedrijf ligt in de snelheid, want een etmaal na het versturen van een factuur aan een relatie staat het geld al op de rekening. Zo beschikken ondernemers continu over werkkapitaal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties