'Gio': ''De tweede helft was vanaf het begin al niet goed''

'Gio': ''De tweede helft was vanaf het begin al niet goed''

Feyenoord heeft voor het eerst sinds lange tijd weer drie punten gepakt in een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Toch kan trainer Giovanni van Bronckhorst niet helemaal tevreden zijn. Hij keek toe hoe zijn ploeg nog bijna een 1-4 voorsprong weggaf.

"Ik vond ons de eerste helft goed spelen. We scoorden twee uitstekende goals en hebben weinig weggeven. In de tweede helft was het vanaf het begin al niet goed. Je weet dat PEC iets anders gaat doen, sneller druk gaat geven en voorin één-op-één gaan staan. Dan moet je niet opbouwen, maar de bal gewoon achter hun laatste lijn leggen. Dat deden we niet, waardoor we niet meer in de wedstrijd zaten", aldus Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports.

Robin van Persie begon vandaag in de basis, en was met twee doelpunten erg belangrijk. "Hij heeft deze week goed kunnen trainen. Hij heeft het vandaag een uur volgehouden, maar hij kreeg weer wat last. Uiteindelijk heeft hij zijn waarde bewezen." Al met al is Van Bronckhorst tevreden met het resultaat in Zwolle. "Het is de eerste uitwinst in 2018, we winnen hier na een aantal jaar eindelijk weer en hebben de vierde plek weer terug."

[dumpitem=17136]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties