Lof voor Diks: ''Vond hem uitstekend spelen''

Lof voor Diks: ''Vond hem uitstekend spelen''

Kevin Diks speelde zondag een uitstekende wedstrijd in het shirt van Feyenoord. De verdediger, die in de basiself van de Rotterdammers mocht startten, liet zich vooral in aanvallend opzicht een aantal keer goed zien. Ook Giovanni van Bronckhorst was onder de indruk van de 21-jarige Diks.

"Kevin vond ik uitstekend spelen", zei de trainer van Feyenoord op de persconferentie. "Hij heeft een moeilijke week achter de rug op persoonlijk gebied (overlijden Fiorentina-teamgenoot Davide Astori, red.). Als je ziet hoe hij vandaag op het veld stond in deze fase, dan is dat een groot compliment naar hem toe."

Ook in gesprek met RTV Rijnmond sprak de trainer positief over Diks. "Hij speelde heel goed. We zien de potentie van Kevin", aldus Gio. "Hij heeft een moeilijke periode gehad met veel negativiteit om hem heen. Hij is altijd blijven werken en ik heb hem het vertrouwen gegeven. De manier hoe hij nu speelt, doet hij uitstekend."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties