Van Bronckhorst: ''We wilden ten koste van alles winnen''

zondag 11 maart 2018 19:00 36.825 keer bekeken 114 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op AZ. De trainer zag zijn ploeg zondagmiddag met 2-1 winnen van de club uit Noord-Holland. Na afloop van de wedstrijd loofde Van Bronckhorst vooral de strijdlust van zijn team.

"Vooral de eerste helft", begint de trainer zijn verhaal tegenover FOX Sports. "We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen een aantal heel goede kansen. Uiteindelijk lukt het ook om te scoren, maar het verschil hadden we wel grote kunnen maken in de eerste helft."

De regerend landskampioen begon vooral fanatiek aan de wedstrijd. "Dat is wel iets waar we het over gehad hebben. Elke keer als we goed beginnen, zoals vandaag, zit je gelijk goed in de wedstrijd. Als we dat niet goed, hebben we moeite. Dat is ook het belangrijkste, dat hebben we vandaag goed gedaan."

"Deze zege is niet echt een statement richting de bekerfinale. We wilden ten koste van alles winnen. Zeker door de situatie waarin we nu zitten. De tweede helft kon beter, zeker in de fases dat we naar achteren werden gedrukt."

Gerelateerd nieuws
114 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65890 leden - Op dit moment zijn 1114 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved