El Ahmadi: ''Thuis vaker vanaf minuut één erop klappen''

zondag 11 maart 2018 18:49 31.220 keer bekeken 100 reacties Pro Shots

Feyenoord weet eindelijk weer wat winnen is. De Rotterdammers waren zondagmiddag in eigen huis met 2-1 te sterk voor AZ. Karim El Ahmadi, aanvoerder van de regerend landskampioen, is blij met de overwinning nadat de laatste twee competitiewedstrijd verloren gingen.

"Vooral in het begin van de eerste helft hebben we de toon gezet", zegt El Ahmadi tegenover FOX Sports. "We kwamen goed door, maar waren wat ongelukkig met de afwerking. We hadden missen wel 1-0 of 2-0 voor moeten staan. AZ heeft een goed team, ze waren vooral goed aan de bal."

"We begonnen nu hoe we normaal moeten beginnen aan een wedstrijd. Je weet dat als je verliest dat je liever compact speelt. Ik denk dat wij thuis vaker vanaf minuut één erop moeten klappen. Dat is onze kwaliteit. Vergeleken met vorig seizoen doen we dat nu veel te weinig."

"In de tweede helft wilden wij zelf meer druk naar voren zetten, maar AZ kwam een paar keer goed door via links. Dat was lastig, maar als je 1-0 voor staat en daarna de 2-0 maakt trek je de wedstrijd goed over de streep."

Gerelateerd nieuws
100 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 2122 mensen actief, waarvan 416 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved