Weghorst: "Feyenoord is een mooie club"

Weghorst: "Feyenoord is een mooie club"

Zondag 22 april aanstaande staat Wout Weghorst met AZ in de bekerfinale tegen Feyenoord. De aanvoerder van de Alkmaarders beleeft een goed seizoen met zijn team. Weghorst wordt in verband gebracht met Feyenoord als vervanger van Nicolai Jørgensen en staat hier niet onwelwillend tegenover. "Dat het een mooie club is met fantastische supporters lijkt me duidelijk," zegt hij over Feyenoord.

"Je kunt de toekomst nooit voorspellen, maar Feyenoord is een mooie club. Maar met AZ doen we het hartstikke goed en staan we zelfs hoger dan zij. Feyenoord en Oranje? Dan focus ik me nu op Oranje, dat heb ik enigszins in de hand. Wat de toekomst allemaal brengt zullen we zien," zegt Weghorst tegenover Recht uit Rotterdam.

Ook denkt de aanvaller na over een plek in het Nederlands Elftal. "Woensdag maken ze de voorselectie bekend, Spannend. Ik hoop dat het gaat gebeuren, ik heb er alles aan gedaan. 20 goals in 28 wedstrijden, ik hoop dat het genoeg is. Dan ben ik een blij mens," aldus de 25-jarige Weghorst.

De KNVB Beker hoopt Weghorst dit seizoen wel te winnen na de verloren finale van vorig seizoen tegen Vitesse. "De beker is alles. Vorig jaar hebben we niet gewonnen. Iedereen heeft me uitgelachen om de tranen die ik toen liet. Het is gewoon super pijnlijk geweest. Zoveel kansen krijg je niet om prijzen te winnen. We spelen niet bij Barcelona of Real Madrid, dit zijn heel mooie kansen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties