''Schijnt dat Idrissi een vervelend mannetje was bij Feyenoord''

vrijdag 2 maart 2018 22:09 120.285 keer bekeken 120 reacties Pro Shots

Oussama Idrissi is bezig aan een goede periode bij AZ, waar hij sinds deze winter onder contract staat. In zijn eerste zeven wedstrijden voor de Noord-Hollandse club maakte hij drie doelpunten en leverde hij vier assists af. In het verleden was hij actief in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak daar niet door.

"Het schijnt dat het een vervelend mannetje was toen hij bij Feyenoord speelde, bij FC Groningen was dat ook zo", stelt oer-Feyenoorder Jan Boskamp in Voetbal Inside. "Toch kan je beter een vervelend mannetje hebben die goed kan voetballen, dan een goede jongen die geen pepernoot raakt." 

In het verleden keek Idrissi voornamelijk richting Roy Makaay, destijds zijn trainer bij Feyenoord Onder 19, wanneer het ging over zijn mislukte periode. "Ik ben een jongen die graag over het veld zwerft. Dat levert bij mij rendement op. Makaay wilde van mij een jongen maken die aan de zijlijn bleef. Dat is niet mijn type spel", sprak hij in 2016.

Gerelateerd nieuws
120 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 22 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved