''Schijnt dat Idrissi een vervelend mannetje was bij Feyenoord''

''Schijnt dat Idrissi een vervelend mannetje was bij Feyenoord''

Oussama Idrissi is bezig aan een goede periode bij AZ, waar hij sinds deze winter onder contract staat. In zijn eerste zeven wedstrijden voor de Noord-Hollandse club maakte hij drie doelpunten en leverde hij vier assists af. In het verleden was hij actief in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar brak daar niet door.

"Het schijnt dat het een vervelend mannetje was toen hij bij Feyenoord speelde, bij FC Groningen was dat ook zo", stelt oer-Feyenoorder Jan Boskamp in Voetbal Inside. "Toch kan je beter een vervelend mannetje hebben die goed kan voetballen, dan een goede jongen die geen pepernoot raakt."

In het verleden keek Idrissi voornamelijk richting Roy Makaay, destijds zijn trainer bij Feyenoord Onder 19, wanneer het ging over zijn mislukte periode. "Ik ben een jongen die graag over het veld zwerft. Dat levert bij mij rendement op. Makaay wilde van mij een jongen maken die aan de zijlijn bleef. Dat is niet mijn type spel", sprak hij in 2016.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties