VIDEO | Jermiah St. Juste van covermodel naar pechvogel

VIDEO | Jermiah St. Juste van covermodel naar pechvogel

Het nieuwe Feyenoord Magazine is uit en op de cover prijkt deze keer Jeremiah St. Juste. Op het moment van het interview met bijbehorende fotoshoot op locatie in Rotterdam was de 21-jarige verdediger bezig aan een sterk debuutseizoen in De Kuip.

Voor zijn schouderblessure, opgelopen in de uitwedstrijd tegen Vitesse op 11 februari, was dan ook een nauwelijks ongelukkiger moment denkbaar. Terwijl het blad al bij de drukker lag onderging St. Juste een operatie, die hem voor de rest van het huidige seizoen aan de kant houdt.

Feyenoord TV ging thuis bij St. Juste op ziekenbezoek en bracht hem het eerste exemplaar van het magazine. Het covermodel blikt daarin terug op de afgelopen weken en legt uit waarom een operatie aan zijn schouder noodzakelijk was. Bekijk het item in de videospeler.

In het nieuwe Feyenoord Magazine maak je niet alleen nader kennis met Jeremiah (21), maar ook met zijn broer Yoshua (27), speler van het Nederlands zaalvoetbalteam. In het leven van de twee broers staat de bal centraal. Aan de hand van drie belangrijke plaatsen voor de familie St. Juste leren we de twee beter kennen. ‘Jeremiah was altijd een boefje, had voor zijn leeftijd een grote mond en wilde graag tegen iedereen opboksen’, vertelt Yoshua St. Juste.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties