Toornstra: ''We moeten het op het veld laten zien''

Toornstra: ''We moeten het op het veld laten zien''

Feyenoord verspeelde zondagmiddag opnieuw punten. De Rotterdammers gingen met 1-0 onderuit op bezoek bij VVV Venlo. De achterstand van de regerend landskampioen op koploper PSV op de ranglijst bedraagt na 21 wedstrijden al negentien punten.

Vooral in de eerste helft maakte Feyenoord nauwelijks indruk. "In de rust hadden we de tijd om goed met elkaar te praten en het beter neer te zetten", zegt Jens Toornstra. "Dat moet eigenlijk ook in de wedstrijd al, dat klopt."

"Het heeft ook te maken met hoe je in de wedstrijd zit", vervolgt hij. "In de eerste helft zaten we niet goed in de wedstrijd. In de tweede helft gingen we meer voetballen, maar we wisten bijna geen kansen te creëren."

"Je wil niet dat het seizoen uitgaat als een nachtkaars", stelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Je wil tot het einde van het seizoen meespelen om de prijzen. Als we dan zulke wedstrijden niet winnen... Dat wil je niet."

"Ik denk dat ik op dit moment beter niet teveel kan zeggen. We moeten het op het veld laten zien, zoals het motto van Feyenoord klinkt. Meer kan ik er niet van maken."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties