Telegraaf: Kramer per direct geen Feyenoorder meer

Telegraaf: Kramer per direct geen Feyenoorder meer

Michiel Kramer maakt toch het seizoen niet af bij Feyenoord. De spits en de club hebben volgens De Telegraaf het contract per direct ontbonden. Kramer kan hierdoor transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Zijn contract liep door tot in de zomer en had geen uitzicht meer op speelminuten in De Kuip.

Bolton Wanderers was de laatste dagen concreet voor Kramer, maar de spits had geen oren naar een transfer naar de Championship-club. Volgens de krant heeft hij de club op het laatste moment laten weten niet de overstap te willen maken. Eerder kregen Sparta, NAC Breda en ADO Den Haag ook al een 'nee' te horen.

Kramer tekende in de zomer van 2015 een contract voor drie jaar bij Feyenoord. Hij kwam voor ruim 1,5 miljoen over van ADO Den Haag. In totaal speelde de spits 55 wedstrijden en scoorde achttien keer. Kramer werd kampioen met Feyenoord, won de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

De Feyenoorder was belangrijk in het behalen van de eerste titel in achttien jaar. De spits scoorde de gelijkmaker tegen FC Utrecht en de winnende treffer in de laatste minuut tegen NEC. Ook was hij trefzeker in de KNVB Beker finale tegen FC Utrecht.

Telegraaf: Kramer per direct geen Feyenoorder meer
Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties