Botteghin: ''Blij dat ik weer minuten heb mogen maken''

Botteghin: ''Blij dat ik weer minuten heb mogen maken''

Eric Botteghin maakte woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen PSV (2-0 winst) zijn rentree in Feyenoord 1. De verdediger raakte in de eerste seizoenshelft geblesseerd en stond lange tijd aan de kant met een kruisbandblessure. Tegen PSV kwam hij eindelijk weer in actie.

"Het is zeker goed om weer terug te zijn", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Een verdiende overwinning op PSV en we zijn door naar de halve finale van het bekertoernooi. Ik stond weer op het veld, een lekker gevoel. Ik moest de laatste tien minuten spelen en helpen om de nul te houden. Daar heb ik alles voor gedaan."

"De afgelopen maanden waren heel zwaar. Vorig jaar heb ik geen minuut gemist, dit jaar ben ik geblesseerd geraakt. Dat is niet makkelijk, maar ik ben blij dat ik nu weer minuten heb kunnen maken."

"Ik ben fit en heb ook al een paar wedstrijden gespeeld met het tweede elftal", vervolgt de Braziliaanse verdediger. "Vandaag heb ik weer minuten gemaakt en ik moe het vanaf vandaag elke dag laten zien en wachten op mijn kans."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties