Vilhena: ''Het leven is leuk als je wint''

woensdag 31 januari 2018 23:11 40.125 keer bekeken 69 reacties Pro Shots

De maker van de tweede treffer van vanavond, Tonny Vilhena, is erg blij met zijn bijdrage aan de overwinning op PSV vandaag. “Belangrijke overwinning en blij met de halve finale”, begint Vilhena in gesprek met Fox Sports.

De middenvelder geeft aan dat hij en zijn ploeggenoten de kwartfinale net zo hebben benaderd als een normale wedstrijd. “We begonnen goed aan de wedstrijd: er meteen volop op klappen. De goede start heeft ons echt in het zadel geholpen vandaag. Het leven is leuk als je wint.”

Fox Sports-verslaggever Hans Kraaij Jr. stelde terecht de vraag waarom de regerend landskampioen dit niet elke wedstrijd kan opbrengen om meteen vanaf het eerste fluitsignaal er vol op klappen. “Dat is lastig te verklaren, natuurlijk doe je altijd je best en wil je dit elke wedstrijd realiseren, maar helaas lukt dat niet altijd.” Op de vraag waarom Vilhena dit seizoen regelmatig het doel weet te vinden is de linkspoot duidelijk: ‘’Ik kies de laatste tijd steeds beter de juiste momenten om voor het doel te verschijnen, ik train er bij trainingen ook extra op om mijn traptechniek te verbeteren.”

Gerelateerd nieuws
69 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75057 leden - Op dit moment zijn 31 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved