Vilhena: ''Het leven is leuk als je wint''

Vilhena: ''Het leven is leuk als je wint''

De maker van de tweede treffer van vanavond, Tonny Vilhena, is erg blij met zijn bijdrage aan de overwinning op PSV vandaag. “Belangrijke overwinning en blij met de halve finale”, begint Vilhena in gesprek met Fox Sports.

De middenvelder geeft aan dat hij en zijn ploeggenoten de kwartfinale net zo hebben benaderd als een normale wedstrijd. “We begonnen goed aan de wedstrijd: er meteen volop op klappen. De goede start heeft ons echt in het zadel geholpen vandaag. Het leven is leuk als je wint.”

Fox Sports-verslaggever Hans Kraaij Jr. stelde terecht de vraag waarom de regerend landskampioen dit niet elke wedstrijd kan opbrengen om meteen vanaf het eerste fluitsignaal er vol op klappen. “Dat is lastig te verklaren, natuurlijk doe je altijd je best en wil je dit elke wedstrijd realiseren, maar helaas lukt dat niet altijd.” Op de vraag waarom Vilhena dit seizoen regelmatig het doel weet te vinden is de linkspoot duidelijk: ‘’Ik kies de laatste tijd steeds beter de juiste momenten om voor het doel te verschijnen, ik train er bij trainingen ook extra op om mijn traptechniek te verbeteren.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties