'Salaris bleek struikelblok bij mogelijke transfer Kramer'

'Salaris bleek struikelblok bij mogelijke transfer Kramer'

Michiel Kramer is er tijdens de winterse transferperiode niet in geslaagd een nieuwe club te vinden. De aanvaller kreeg eind december te horen te mogen vertrekken uit de Kuip. Ondanks interesse van onder andere Sparta Rotterdam, NAC Breda en ADO Den Haag staat hij nog altijd onder contract bij Feyenoord.

"Ook Bolton Wanderers wilde hem nog hebben", zegt Sinclair Bischop, sportjournalist van RTV Rijnmond, op de lokale zender. "Zij staan wel onderaan in het Championship, maar dat kan wel een club zijn die bij hem past. Het salaris bleek alleen een struikelblok."

"Als je naar zijn positie kijkt, hij verdient nu goed bij Feyenoord en is over een paar maanden transfervrij", vervolgt hij. "Sparta Rotterdam, NAC Breda en ADO Den Haag hadden dus interesse, maar daar zou hij een stuk minder verdienen."

"Feyenoord heeft wel aangegeven dat ze Kramer niet meer zullen gaan gebruiken. Het worden dan vervelende maanden voor Kramer. De club is wel verplicht om hem te laten meetrainen, maar normaal gesproken zal hij niet meer het shirt van Feyenoord dragen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties