Nelom: ''Trots dat ik zolang bij Feyenoord heb mogen spelen''

Nelom: ''Trots dat ik zolang bij Feyenoord heb mogen spelen''

Miquel Nelom maakt het seizoen op huurbasis af bij Sparta Rotterdam. De linksback was het langstzittende lid uit de selectie van de Rotterdamse club. De afgelopen jaren kwam de momenteel 27-jarige Nelom, wiens contract komende zomer afloop, tot ruim 150 wedstrijden in Feyenoord 1.

"Er is een tijd van komen en gaan", zegt Nelom over zijn vertrek. "Ik zit al sinds mijn elfde bij Feyenoord. Nu is het tijd om naar iets anders uit te kijken. Ik ben trots dat ik zolang voor Feyenoord heb mogen spelen en ik wens de club het beste."

"We hebben de afgelopen jaren de beker gewonnen en zijn landskampioen geworden, dat kunnen niet veel jongens zeggen", vervolgt de verdediger tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben trots dat ik al die jaren bij Feyenoord heb gespeeld."

Al langere tijd dacht Nelom na over een vertrek bij de regerend landskampioen. "Ik heb eerder met de staf gesproken over dat ik naar iets anders wilde uitkijken. Afgelopen zomer al, maar dat was toen niet gelukt door bepaalde redenen. Daar ben ik toen overheen gestapt en nu heb ik de kans wel gekregen om ergens anders te voetballen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties