Van Bronckhorst: ''Drie punten was het enige antwoord''

zondag 28 januari 2018 16:49 40.060 keer bekeken 181 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op ADO Den Haag. De Rotterdammers wisten in de eerste twee competitiewedstrijden na de winterstop niet te winnen, maar konden na de wedstrijd tegen de Haagse club weer drie punten bijschrijven.

"Ik ben wel happy met de overwinning", zegt Gio tegenover FOX Sports. "Als je de competitie hervat met een verlies en een gelijkspel, dan is drie punten het enige antwoord. Die zege kwam vooral tot stand op basis van de tweede helft. In de eerste helft was het niet goed. We moesten sneller spelen richting Nico (Jørgensen, red.)."

"Het verliep moeizaam in de zin dat we slordig waren", vervolgt hij. "We zochten telkens moeilijke oplossingen. Als we spelers in stelling kunnen brengen, kunnen we gevaarlijk worden. In de tweede helft ging dat veel beter. Het is moeilijk om daar een specifieke reden voor de geven, het ging gewoon moeizaam."

Komende woensdag speelt Feyenoord tegen PSV in het bekertoernooi. "Dat is een andere wedstrijd, een andere tegenstander. Het is de snelste weg naar een prijs die we willen pakken. We willen de beker winnen."

Gerelateerd nieuws
181 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 959 mensen actief, waarvan 205 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved