Van Bronckhorst: ''Drie punten was het enige antwoord''

Van Bronckhorst: ''Drie punten was het enige antwoord''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op ADO Den Haag. De Rotterdammers wisten in de eerste twee competitiewedstrijden na de winterstop niet te winnen, maar konden na de wedstrijd tegen de Haagse club weer drie punten bijschrijven.

"Ik ben wel happy met de overwinning", zegt Gio tegenover FOX Sports. "Als je de competitie hervat met een verlies en een gelijkspel, dan is drie punten het enige antwoord. Die zege kwam vooral tot stand op basis van de tweede helft. In de eerste helft was het niet goed. We moesten sneller spelen richting Nico (Jørgensen, red.)."

"Het verliep moeizaam in de zin dat we slordig waren", vervolgt hij. "We zochten telkens moeilijke oplossingen. Als we spelers in stelling kunnen brengen, kunnen we gevaarlijk worden. In de tweede helft ging dat veel beter. Het is moeilijk om daar een specifieke reden voor de geven, het ging gewoon moeizaam."

Komende woensdag speelt Feyenoord tegen PSV in het bekertoernooi. "Dat is een andere wedstrijd, een andere tegenstander. Het is de snelste weg naar een prijs die we willen pakken. We willen de beker winnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties