Berghuis blij met overwinning: ''Dit hadden we nodig''

Berghuis blij met overwinning: ''Dit hadden we nodig''

Feyenoord boekte zondagmiddag de eerste overwinning van 2018. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst was met 3-1 te sterk voor ADO Den Haag. Steven Berghuis was een van de doelpuntenmakers en is blij met de drie punten.

"Dit hadden we wel even nodig", aldus Berghuis over de overwinning. "We zijn niet tevreden over hoe we de eerste twee wedstrijden na de winterstop zijn ingegaan, dat was ondermaats. Daar balen we ook met zijn allen van. Iedereen wil keihard werken maar het gaat gewoon moeizaam. Vandaag ook weer, het was geen gemakkelijke overwinning."

Met een fraaie treffer zette Berghuis zijn team op een 2-0 voorsprong. "Ik probeer elke wedstrijd te scoren en raakte hem nu goed", zegt hij tegenover FOX Sports. "Ik wil belangrijk zijn voor Feyenoord, maar het moet beter als team. Dat willen we graag maar het loopt nog niet zoals we het willen. Tegen PSV moet dat echt beter, dat is een belangrijke wedstrijd voor ons."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties