Vente: ''Van Nicolai en Robin hoop ik veel te kunnen leren''

Vente: ''Van Nicolai en Robin hoop ik veel te kunnen leren''

Door een schorsing van Nicolai Jorgensen was het de vraag wie er in de wedstrijd tegen FC Utrecht bij Feyenoord in de spits zou komen te staan. Omdat Robin van Persie nog niet fit genoeg is, viel de keuze op Dylan Vente. "Het is mooi dat ik weer minuten heb mogen maken", zegt hij in gesprek met Voetbal International.

In de 81e minuut werd de achttienjarige Vente vervangen door Robin van Persie. "Ik heb hem van kleins af aan al zien voetballen. Hij heeft veel bereikt in zijn carrière. Als je dan naar de kant gaat voor hem is dat wel een mooi moment. Ik zat vroeger in het stadion om voor hem te juichen. Hopelijk kan dat dit seizoen weer", lacht Vente.

De jonge spits hoopt veel te leren van Van Persie. "Robin is een speler van wereldklasse. Dat zie je op de trainingen terug. Hij is ook echt een leider. Ook voor de wedstrijd heeft hij mij advies gegeven. Met Nicolai en Robin voor me hoop ik heel veel te kunnen leren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties