Amrabat: ''Gelijkgespeeld, dan kan je nooit tevreden zijn''

Amrabat: ''Gelijkgespeeld, dan kan je nooit tevreden zijn''

Voor Sofyan Amrabat was de wedstrijd tegen FC Utrecht een bijzondere. Niet alleen begon hij voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis, maar dat deed hij ook nog eens tegen zijn oude club.

"Ik heb lang geen negentig minuten meer gemaakt, dus het was fijn dat ik mocht beginnen", vertelt Amrabat in gesprek met Voetbal Inside. "Ik denk dat het redelijk is gegaan, maar het kan altijd beter. Het móét altijd beter. We hebben hier gelijkgespeeld, dan kan je nooit tevreden zijn."

"Het is heel speciaal om hier terug te komen. Ik heb hier mooie jaren gehad en we zijn erg succesvol geweest. Ik ben een jongen van de club, het is buiten de top drie de mooiste club van Nederland om te spelen."

Yassin Ayoub, vandaag nog tegenstander van Amrabat, bewandelt komende zomer dezelfde weg als de middenvelder afgelopen zomer deed. "Ik ben blij voor hem. Hij heeft vier jaar bij Utrecht in het eerste gespeeld en keihard gewerkt. Hij wilde dit graag, dan is dit heel mooi."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties