'Gio': ''Niet goed verdedigd, dat kost je vandaag twee punten''

'Gio': ''Niet goed verdedigd, dat kost je vandaag twee punten''

Feyenoord is er niet in geslaagd zich te herpakken na de nederlaag tegen Ajax. Wel vond trainer Giovanni van Bronckhorst zijn team beter spelen dan in Amsterdam, zo geeft hij aan in gesprek met FOX Sports.

"Met name aan de bal konden we meer brengen dan zondag. Met een mooi doelpunt komen we op voorsprong. Er was niks aan de hand en uit het niets valt de 1-1", aldus de oefenmeester van Feyenoord. "Het was niet goed verdedigd, we waren niet alert genoeg. Dat kost je vandaag twee punten."

Renato Tapia, die bij de tegengoal de fout in ging en sowieso niet lekker in de wedstrijd zat, werd uiteindelijk ook gewisseld. "Met name in de tweede helft moesten we meer ruimte in de rug spelen. Utrecht zakte wat in, gebruikte veel de lange bal. Daarom ben ik met Jeremiah, met zijn snelheid, in het centrum gaan spelen. Daarna hadden we het redelijk onder controle."

De wedstrijd betekende ook de rentree van Robin van Persie in het shirt van Feyenoord. "Je merkt de waardering in het stadion als hij erin komt. Ik denk dat dat hem goed doet." Ook aan het spel voegde hij met zijn invalbeurt iets toe, zo zag Van Bronckhorst. "Er kwam veel energie in de ploeg. Het had ons bijna twee punten meer opgeleverd."

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties