El Ahmadi: ''De goal die we weggeven, dat mag niet''

El Ahmadi: ''De goal die we weggeven, dat mag niet''

Feyenoord heeft ook de tweede wedstrijd van de tweede seizoenshelft niet weten te winnen. In De Galgenwaard bleven de Rotterdammers steken op 1-1. Na afloop stond aanvoerder Karim El Ahmadi FOX Sports te woord.

"Aan beide kanten vielen er veel kansen, het kon alle kanten op. Maar de goal die we weggeven, dat mag niet", zegt El Ahmadi, daarmee doelend op een verdedigende fout die de 1-1 inleidde. Ook het veld was vandaag niet goed. "Ik ben het gewend door de Afrika Cup. Dat hielp niet mee, maar je mag het niet als excuus gebruiken. Je hebt er allebei last van."

El Ahmadi zag wel dat het team beter stond dan in de wedstrijd tegen Ajax. "We hebben elkaar niet laten zakken vandaag, ook niet toen het 1-1 werd. Renato maakte een fout, maar probeert ook gewoon te voetballen. Dat vind ik knap. We moeten met z'n allen hard blijven trainen en zondag drie punten pakken."

Ook Robin van Persie, die vandaag zijn eerste minuten voor Feyenoord maakte, kon de wedstrijd niet meer redden. Wel denkt El Ahmadi dat Feyenoord veel aan de vedette gaat hebben. "In die tien minuten zag ik loopacties die ik nog niet heb gezien in de Eredivisie. De kwaliteit druipt er vanaf." Ook op de training voegt Van Persie veel toe. "Je ziet op de training hoe hij ballen inspeelt. Als team willen we met dat niveau mee. Ik denk dat het goed is dat hij erbij is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties