'Gio': ''Je hoeft niet vanaf minuut 1 vol in de aanval te gaan''

'Gio': ''Je hoeft niet vanaf minuut 1 vol in de aanval te gaan''

Feyenoord heeft de uitwedstrijd bij Ajax met 0-2 verloren. De Rotterdammers hadden weinig in te brengen, maar toch zag trainer Giovanni van Bronckhorst lichtpuntjes, zo vertelt hij aan FOX Sports.

"We speelden een goede eerste helft. Ajax kreeg weinig kansen, we hebben het ze erg moeilijk gemaakt. Zelf hebben we nog een heel grote kans gecreëerd. Dat is wel hoe je zo'n wedstrijd wil zien." Na rust was het echter snel afgelopen. "Je komt na vijf minuten achter met 1-0, snel erna wordt het 2-0. Dat hebben we niet goed gedaan. Na de rode kaart voor Nico weet je dat het heel moeilijk gaat worden."

Dat het balbezit in de eerste helft voor de thuisploeg was, was volgens de trainer geen probleem. "Je hoeft niet vanaf minuut één vol in de aanval te gaan. De eerste helft verliep hoe we wilden. Dan kan je de tweede helft met wissels iets anders gaan spelen, maar uiteindelijk zijn we maar vijftig minuten in de wedstrijd geweest."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties