Mislukking Charisteas: ''Feyenoord was een bad decision''

Mislukking Charisteas: ''Feyenoord was een bad decision''

In Nederland geldt vrijheid van meningsuiting en dus mag de mislukte spits Angelos Charisteas ook zijn ongevraagde zegje doen in aanloop naar De Klassieker. De aanvalsleider, wiens treffers in zijn laatste vijf seizoenen op twee handen te tellen zijn, benadrukt dat zijn periode bij Feyenoord een fout was.

''Vlak voor het einde van de transferdeadline hoorde ik van de interesse van Feyenoord. Ik was met het Griekse team in Moldavië voor een interland, zat in een hotel. Ik moest snel beslissen en tekende. Ik had niet door wat voor impact het zou hebben'', zegt de Griek op de website van de nummer twee van vorig seizoen.

''Het moment dat ik terugkwam in Nederland, wist ik dat ik een bad decision had gemaakt (…) Ik heb wel een paar verkeerde keuzes gemaakt (zijn bestaan, red.) en de overstap naar Feyenoord was er één van.''

Hij benadrukt dat zijn 'hart' in de hoofdstad ligt. ‘’Ik ben Ajax-supporter, dat is duidelijk’’ en zo stipt hij nog een grote fout in zijn leven aan. Over de wedstrijd van zondag: ''Normaal gesproken is het fiftyfifty, maar omdat het in de ArenA is en Ajax iets beter in vorm is, geef ik ons zestig procent kans op een zege'', aldus de oud-voetballer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties