Amrabat over Klassieker: ''Gaan ons leven geven voor zege''

Amrabat over Klassieker: ''Gaan ons leven geven voor zege''

Sofyan Amrabat heeft zich in zijn eerste maanden als speler van Feyenoord nog niet in de basiself weten te spelen. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, maar moet het vooral doen met invalbeurten.

"Het is top, hier bij Feyenoord. Ik ben er nu een half jaar", zegt de 21-jarige Amrabat. "Of de mensen meer Amrabat moeten zien in Feyenoord 1? Tuurlijk, ik vind zelf dat ik iedere week moet spelen maar de trainer is de baas. Dat vinden de andere spelers ook denk ik, toch?"

"Ik probeer het op het veld te laten zien. Op het trainingsveld en tijdens de wedstrijd. Tijdens de kansen die ik krijg, moet ik het laten zien", aldus de Marokkaan in gesprek met Harry Vermeegen.

Komende zondag start Feyenoord de tweede seizoenshelft op bezoek bij aartsrivaal Ajax. "We gaan voor de winst natuurlijk. We gaan er alles aan doen om te winnen, we gaan ons leven geven. Hopelijk maken we de supporters zondag allemaal blij en trots."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties