El Ahmadi: ''In die cruciale week direct de toon zetten''

zaterdag 13 januari 2018 19:48 72.080 keer bekeken 159 reacties Pro Shots

Feyenoord is het nieuwe jaar begonnen met een 2-1 overwinning op het Zwitserse FC Luzern. Zo sluiten de Rotterdammers het trainingskamp in Marbella goed af. Na afloop stond aanvoerder Karim El Ahmadi RTV Rijnmond te woord. 

"Het belangrijkste is dat je hebt gewonnen. En dat je na twee weken weer een wedstrijd in de benen hebt", aldus El Ahmadi. Zelf speelde hij slechts 45 minuten. "Ik had van de week wat last van mijn heupen, daarom hebben we vandaag niet te veel risico genomen. Het ging goed en ik voel me goed. Dat is geen probleem voor 'Ajax-uit'."

Met die uitwedstrijd tegen de aartsrivaal is de eerste week na de winterstop direct een belangrijke. "We hebben in Marbella goed getraind en veel met elkaar gesproken over wat beter moet. We zullen in die cruciale week de toon moeten zetten. Het is aanhaken of afhaken."

De kans is groot dat Feyenoord die cruciale week ingaat met een nieuwe versterking. Robin van Persie is vandaag medisch gekeurd en zal waarschijnlijk in het begin van de komende week gepresenteerd worden. "Hij is natuurlijk een speler van formaat. Hij zal ons alleen maar beter maken. Als hij wat zegt denk ik dat iedereen dat oppakt. Ik denk dat de hele groep tegen hem opkijkt."

Met Van Persie zou Feyenoord er een echte leider bij krijgen, een rol waar El Ahmadi volgens sommige critici ongeschikt voor was. "Dat krijg je altijd. Als de resultaten wat minder zijn, ben je opeens geen leider meer. Ik maak me daar niet zo druk om. Ik geef gewoon honderd procent, dat blijf ik altijd doen. Het belangrijkste is nu dat we gewoon punten gaan pakken in de tweede seizoenshelft."

Gerelateerd nieuws
159 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1432 mensen actief, waarvan 341 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved