El Ahmadi: ''We willen beker pakken en meedoen om de titel''

maandag 8 januari 2018 16:57 72.100 keer bekeken 222 reacties Pro Shots

Feyenoord bereidt zich vanaf dinsdag voor op de tweede seizoenshelft in het Spaanse Marbella. De Rotterdamse club kijkt terug op een moeizame eerste seizoenshelft, waarin het gat met koploper PSV inmiddels is opgelopen tot veertien punten.

“Het zou mooi zijn als we dit seizoen nog een prijs kunnen pakken met Feyenoord en natuurlijk hopelijk kunnen meedoen om het kampioenschap”, zegt Karim El Ahmadi tegen RTV Rijnmond. “We moeten nu van wedstrijd naar wedstrijd kijken en het laten zien op het veld. De komende twee weken zijn wel cruciaal voor de rest van het seizoen.”

“Tuurlijk hebben we een doelstelling voor dit seizoen”, vervolgt de aanvoerder. “We willen tot het einde van het seizoen meedoen om de titel en de beker winnen. Dat is de doelstelling die we moeten uitspreken. We zitten in de kwartfinale van de beker en ook in de competitie is het nog niet gespeeld.”

“Je weet het nooit maar wij moeten wedstrijden gaan winnen en zelf succes hebben door de aankomende wedstrijden te winnen. Daar gaan we vol voor. In december hebben we een goede maand gehad, hopelijk kunnen we die lijn doortrekken. Je weet het maar nooit.”

Gerelateerd nieuws
222 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 82 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 4125 mensen actief, waarvan 692 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved