Steven Berghuis opnieuw Speler van de Maand

Steven Berghuis opnieuw Speler van de Maand

Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis is opnieuw uitgeroepen tot de Eredivisie Speler van de maand (december). Uit de matchdata statistieken van Opta Sports blijkt de 26-jarige international het beste gepresteerd te hebben.

In september wist Steven Berghuis vier keer het net te vinden en één assist af te leveren, waardoor hij tot Speler van de Maand september werd uitgeroepen. Dezelfde statistieken wist Berghuis in december te halen: zowel tegen Roda JC, Sparta Rotterdam als sc Heerenveen was Berghuis trefzeker, waardoor hij opnieuw 4 goals en één assist bij kan schrijven.

Met 11 doelpunten en 3 assists heeft de Apeldoorner zijn meest productieve seizoen in zijn carrière geëvenaard. In het seizoen 2014-15 maakte Berghuis in het shirt van AZ 11 Eredivisie-doelpunten. Daar had hij echter 22 wedstrijden voor nodig, waardoor de rechtsbuiten nog 6 wedstrijden heeft om zijn persoonlijke record te verbeteren.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties