Van Bronckhorst: ''Kramer mag weg in de winterstop''

Van Bronckhorst: ''Kramer mag weg in de winterstop''

Michiel Kramer heeft vandaag een straf gehad van Feyenoord voor het eten van een broodje kroket in de rust van Feyenoord - Heracles Almelo. De Rotterdamse club heeft de spits uit de wedstrijdselectie gezet voor het duel tegen Roda JC.

''Open en eerlijk gesproken met Kramer, hij begrijpt wel wat het teweeg heeft gebracht. Aangehoord en uit elkaar gegaan vanmorgen,'' zegt Giovanni van Bronckhorst over het incident op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Roda JC.

Kramer mag vertrekken bij Feyenoord. ''Waarom hij een broodje kroket stond te eten op het veld? Ik heb gevraagd of het een provocatie was. Hij zegt dat hij er niet bij na heeft gedacht. Hij mag weg in de winterstop.'' De lange spits heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in De Kuip.

''Je merkt aan Michiel dat de laatste maanden niet makkelijk zijn voor hem. Hij kiest ook voor toekomst. Hij is een goede jongen, heeft zijn waarde gehad voor club. Kampioen van Nederland geworden, beker gewonnen en Super Cup. Hij heeft uitstekend gepresteerd.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties