Van Bronckhorst over Kramer: ''Hij hoeft van mij niet weg''

woensdag 20 december 2017 18:24 116.435 keer bekeken 420 reacties Pro Shots

Michiel Kramer zit in een lastige situatie bij Feyenoord. De spits fungeerde vorig jaar als tweede spits achter Nicolai Jørgensen, maar lijkt dit seizoen op nog minder speelminuten te kunnen rekenen. Afgelopen zondag koos trainer Giovanni van Bronckhorst in de wedstrijd tegen Sparta (0-7) voor jeugdspeler Dylan Vente.

“Er is natuurlijk wel met hem gepraat”, zei Van Bronckhorst op de persconferentie. “In dat opzicht is het wel duidelijk voor hem wat zijn rol is. Michiel is en blijft een sportman die wil spelen. Een dag voor de wedstrijd heb ik hem laten weten dat ik voor Dylan zou kiezen tegen Sparta.” Eerder gaf Van Bronckhorst aan Kramer te zien als pinchhitter.

“De rol die hij heeft is voor mij en Michiel duidelijk, dat is het belangrijkste", vervolgt hij. "We zullen moeten afwachten of hij daarmee kan leven. Uiteindelijk gaat het ook over het gevoel dat bij een speler heerst, dat zullen we moeten afwachten. Michiel zal ook aan zichzelf denken.”

Volgens de oefenmeester hoeft de lange spits tijdens de winterse transferwindow niet te vertrekken uit de Kuip. “Je kijkt naar de situatie van spelers en praat met elkaar over wat het beste is. Michiel hoeft van mij niet weg.” 

Gerelateerd nieuws
420 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 182 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 749 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved