Van Bronckhorst over Kramer: ''Hij hoeft van mij niet weg''

Van Bronckhorst over Kramer: ''Hij hoeft van mij niet weg''

Michiel Kramer zit in een lastige situatie bij Feyenoord. De spits fungeerde vorig jaar als tweede spits achter Nicolai Jørgensen, maar lijkt dit seizoen op nog minder speelminuten te kunnen rekenen. Afgelopen zondag koos trainer Giovanni van Bronckhorst in de wedstrijd tegen Sparta (0-7) voor jeugdspeler Dylan Vente.

“Er is natuurlijk wel met hem gepraat”, zei Van Bronckhorst op de persconferentie. “In dat opzicht is het wel duidelijk voor hem wat zijn rol is. Michiel is en blijft een sportman die wil spelen. Een dag voor de wedstrijd heb ik hem laten weten dat ik voor Dylan zou kiezen tegen Sparta.” Eerder gaf Van Bronckhorst aan Kramer te zien als pinchhitter.

“De rol die hij heeft is voor mij en Michiel duidelijk, dat is het belangrijkste", vervolgt hij. "We zullen moeten afwachten of hij daarmee kan leven. Uiteindelijk gaat het ook over het gevoel dat bij een speler heerst, dat zullen we moeten afwachten. Michiel zal ook aan zichzelf denken.”

Volgens de oefenmeester hoeft de lange spits tijdens de winterse transferwindow niet te vertrekken uit de Kuip. “Je kijkt naar de situatie van spelers en praat met elkaar over wat het beste is. Michiel hoeft van mij niet weg.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties