''Ooit noemden de supporters me hier Karim El Dramadi''

''Ooit noemden de supporters me hier Karim El Dramadi''

Voor Karim El Ahmadi is 2017 een succesvol jaar geworden. De middenvelder werd kampioen met Feyenoord en plaatste zich met Marokko voor het WK in Rusland. Ook werd hij aanvoerder van de Rotterdamse club. Voor Voetbal International is El Ahmadi dan ook Man van het Jaar.

''Ik had het tot een paar jaar terug nooit durven denken, maar ik ben van Feyenoord gaan houden. Nu kan ik volmondig zeggen: Dit is míjn club, terwijl ik in het begin doodongelukkig was. Ooit noemden de supporters me hier Karim El Dramadi en ik kan het ze niet eens kwalijk nemen. In die tijd was het ook niet goed wat ik liet zien,'' zegt de aanvoerder van Feyenoord in gesprek met Voetbal International.

''Juist die wetenschap plaatst alles nu wel heel mooi in perspectief. Ik heb de leuke kant van Feyenoord meegemaakt, maar óók de lelijke, die – als je er van een afstand naar kunt kijken – toch ook wel weer mooie kanten heeft. Want ook als het slecht gaat met Feyenoord, zie je dat de clubliefde onvoorwaardelijk is en blijft. Dat is trouwens niet iets waar je op zo’n moment als speler mee bezig bent. Je modus staat dan echt op overleven.''

Klik hier voor de complete reportage met Karim El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties