Ouders Vente trots: ''Heb ook een traantje weggepinkt''

Ouders Vente trots: ''Heb ook een traantje weggepinkt''

Dylan Vente bekroonde zondag zijn debuut in de basiself van Feyenoord met een doelpunt. Een mooie middag voor de jonge spits, maar ook voor zijn familie. Vente’s ouders Cindy en Dennis zaten op de tribune van Het Kasteel en beleefde een dag om nooit te vergeten.

“Een fantastische ervaring. Ik zat vol adrenaline op de tribune. Toen Dylan scoorde ben ik opgesprongen en gaan juichen en gillen. Ik heb ook een traantje weggepinkt”, zegt moeder Cindy. “Wij zijn oer-Feyenoorders”, voegt vader Dennis toe. “Dan is het toch fantastisch als je zoon tussen die mannen loopt? Toen hij scoorde hebben mijn vrouw en ik elkaar wel even in de arm geknepen.”

“We zijn al jaren bij zijn voetballoopbaan betrokken, stonden altijd voor hem klaar”, vervolgen de ouders in het Algemeen Dagblad. “Brachten hem naar trainingen en wedstrijden, hebben voor hem gekookt, gewassen. We zijn zelfs een keer halsoverkop naar een toernooi in Frankrijk gereden toen er een speler ziek was geworden.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties