Update | Basacikoglu reageert op uitspraken 'Pi-Air'

Update | Basacikoglu reageert op uitspraken 'Pi-Air'

Feyenoord beleefde zondag een uitstekende middag in Rotterdam West. De regerend landskampioen versloeg stadsgenoot Sparta met 0-7. Ook voor Bilal Basacikoglu was het een mooie middag. De aanvaller kwam voor het eerste sinds 14 oktober weer in actie en pikte zijn doelpunt mee. Hij ‘vierde’ zijn doelpunt door zijn wijsvinger op zijn lippen te zetten.

“Het was een hartstikke mooie middag voor Feyenoord en ze speelden erg goed”, zegt Pierre van Hooijdonk. “En Bilal doet het ook goed bij het doelpunt. Vanuit het uitvak zullen er vast wat dingetjes naar hem geroepen zijn tijdens de warming-up. Die mensen kijken net als ik ook naar een speler. Maar als dit dan je eerste doelpunt in meer dan een jaar tijd is…”

“Het zijn allemaal van die boodschapjes”, vervolgt de oud-Feyenoorder in Studio Voetbal, nadat ook de bijzondere manier van juichen van Tonny Vilhena tegen AZ werd aangehaald. “Daar word ik zo moe van. Als je anderhalf jaar geen doelpunt hebt gemaakt en je maakt dan de 0-7 tegen Sparta… Oké, prima maar ken je plek.”

Zijn doelpunt tegen Sparta is de vierde competitietreffer van Basacikoglu als speler van Feyenoord. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen de club uit Rotterdam West dateerde zijn laatste Eredivisiedoelpunt van 13 maart 2016. Destijds scoorde hij in de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Update, 20:00 uur | Basacikoglu reageert op uitsprake ‘Pi-Air’
Bilal Basacikoglu heeft maandagavond op Twitter gereageerd op de uitspraken van Pierre van Hooijdonk. “Ter correctie: dat vingertje was niet voor de Feyenoord supporters”, schreef hij op het sociale medium gevolgd door de hashtag ‘dont’t talk if you don’t know’. Ook laat hij weten dat hij tijdens het gebaar niet richting het uitvak keek. De tweets zijn inmiddels verwijderd.

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties