Lensky: ''Ik volg het voetbal helemaal niet meer''

Lensky: ''Ik volg het voetbal helemaal niet meer''

Jacob Lensky stond in het verleden onder contract bij Feyenoord, maar wist nooit door te breken in het eerste elftal van de Rotterdamse club. Hij speelde slechts een wedstrijd. Uiteindelijk liet Lensky zijn contract ontbinden vanwege priveproblemen en keerde terug naar zijn vaderland.

Lensky kreeg later een kans bij FC Utrecht, waar hij doorbrak in de Eredivisie. In 2011 liet de middenvelder zijn contract ontbinden in de Domstad vanwege een alcoholverslaving. De nu 29-jarige Lensky volgt het voetbal niet meer. "Of ik zondag naar FC Utrecht - Feyenoord ga kijken? Nee."

"Ik volg het voetbal helemaal niet meer", vertelt Lensky vanuit Vancouver tegenover ELF Voetbal. "Mijn vader trouwens wel. Als ik bij hem op bezoek kom, staat altijd de televisie aan op voetbal. Engeland, Spanje, Duitsland, waarschijnlijk ook Nederland. Hij volgt alles. Maar ik kijk niets. Hoe doet Feyenoord het op dit moment? Mooie club. Net als FC Utrecht."

"Ik heb er ook geen contacten meer. Ik accepteer af en toe een vriendschapsverzoek uit Nederland op Facebook, maar ik ken die mensen helemaal niet. Hopelijk gaat het goed met ze. Ook met spelers uit mijn tijd bij Feyenoord of FC Utrecht heb ik geen contact meer."

De oud-Feyenoorder ziet zichzelf niet meer terugkeren. ''Of José Mourinho moet me bellen voor een kans bij Manchester United. Dan laat ik het één keer zien en dan kan ik met opgeheven hoofd afscheid nemen, haha."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties