Transfertip: ''Iedere keer spookt die naam door mijn hoofd''

Transfertip: ''Iedere keer spookt die naam door mijn hoofd''

Feyenoord draait momenteel niet goed in de competitie. De laatste twee wedstrijden werden wel gewonnen, maar het spel van de Rotterdamse club was nog niet goed. Volgens de analisten mist de ploeg van Giovanni van Bronckhorst vooral scorend vermogen op het middenveld en mentaliteit. Daarom wordt wederom Oud-Feyenoorder John Guidetti getipt.

"Dit Feyenoord heeft nu iets nodig in mentale zin. Iedere keer weer spookt die naam door mijn hoofd: Guidetti,'' zegt Emile Schelvis in FC Rijnmond. ''Hij komt niet meer aan de bak bij Celta de Vigo en kan ervoor zorgen dat er iets gebeurt. Gewoon, om die hele ploeg weer een boost te geven. Ik zie mooie dingen, maar ik zie Steven Berghuis ook vijf minuten met zijn hoofd naar beneden lopen als hij een foute bal geeft."

Volgens Schelvis is ook Jørgensen niet de aanjager van de ploeg. "Je merkt af en toe dat het elftal op een dood spoor zit. Er is niemand die ze eroverheen kan trekken. Laat dan iemand komen die er onbevangen tegenaan gaat, de harten van de supporters al veroverd heeft en een beetje schijt heeft aan alles. Iemand die zegt: 'je speelt bij Feyenoord, je speelt in De Kuip, wij zijn hier de baas'."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties