Vilhena: ''Ik sluit me af voor de buitenwereld''

zaterdag 25 november 2017 23:21 126.530 keer bekeken 476 reacties Pro Shots

Voor Feyenoord voelde de 0-2 overwinning op FC Groningen als een bevrijding na weken vol puntverlies. Datzelfde gevoel zal Tonny Vilhena gehad hebben toen vandaag hij de 0-1 op het scorebord zette. RTV Rijnmond sprak de middenvelder na afloop van de wedstrijd. 

"We hebben lange tijd niet gewonnen, dus zijn we blij dat we de drie punten hebben. De vibe is weer goed", aldus Vilhena, die ook in de eerste helft al een grote kans kreeg om de openingstreffer te maken. "Ik werd in m'n rug geduwd, waardoor ik uit balans kwam. We hebben ons goed herpakt, 0-2 is hier gewoon een goede uitslag."

Volgens Vilhena zat deze overwinning er al langer aan te komen. "De laatste weken hebben we veel kansen gecreëerd. Het zat telkens niet mee. In Manchester hebben we alles op de nul gezet en ik denk dat we daar een goede prestatie hebben neergezet. Dat vertrouwen nemen we mee hiernaartoe."

Uiteindelijk was Tonny Vilhena zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer. Zijn manier van juichen, vingers in de oren, trok de aandacht. "Ik sluit me af voor de buitenwereld, ik wil niks horen." Op de vraag of hij het oneens is met de kritiek die hij krijgt wilde Vilhena niet antwoorden. "Dat is iets voor mezelf."

Gerelateerd nieuws
476 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 210 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 40 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved