Vilhena: ''Ik sluit me af voor de buitenwereld''

Vilhena: ''Ik sluit me af voor de buitenwereld''

Voor Feyenoord voelde de 0-2 overwinning op FC Groningen als een bevrijding na weken vol puntverlies. Datzelfde gevoel zal Tonny Vilhena gehad hebben toen vandaag hij de 0-1 op het scorebord zette. RTV Rijnmond sprak de middenvelder na afloop van de wedstrijd.

"We hebben lange tijd niet gewonnen, dus zijn we blij dat we de drie punten hebben. De vibe is weer goed", aldus Vilhena, die ook in de eerste helft al een grote kans kreeg om de openingstreffer te maken. "Ik werd in m'n rug geduwd, waardoor ik uit balans kwam. We hebben ons goed herpakt, 0-2 is hier gewoon een goede uitslag."

Volgens Vilhena zat deze overwinning er al langer aan te komen. "De laatste weken hebben we veel kansen gecreëerd. Het zat telkens niet mee. In Manchester hebben we alles op de nul gezet en ik denk dat we daar een goede prestatie hebben neergezet. Dat vertrouwen nemen we mee hiernaartoe."

Uiteindelijk was Tonny Vilhena zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer. Zijn manier van juichen, vingers in de oren, trok de aandacht. "Ik sluit me af voor de buitenwereld, ik wil niks horen." Op de vraag of hij het oneens is met de kritiek die hij krijgt wilde Vilhena niet antwoorden. "Dat is iets voor mezelf."

[dumpitem=16799]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties