Amrabat blij: ''Maar heb mijn beste spel nog niet laten zien''

Amrabat blij: ''Maar heb mijn beste spel nog niet laten zien''

Sofyan Amrabat stond zaterdagavond weer eens in de basiself van Feyenoord. De Marokkaan nam de plaats op het middenveld over van Jens Toornstra, die genoegen moest nemen met een plek op de reservebank. Tegen FC Groningen (0-2 winst) speelde Amrabat een sterke wedstrijd.

“Het kan altijd beter, maar ik denk dat het goed ging met mij vandaag”, zegt Amrabat tegenover FOX Sports. “Ik heb lang gewacht op een kans. Ik ben blij en dankbaar dat ik vandaag die kans weer kreeg. Ik wilde deze kans met beide handen aanpakken, ik denk dat ik dat ook wel heb gedaan.”

“De hele wedstrijd hebben we gecontroleerd. We speelden goed, bouwden goed op en hebben de wedstrijd zakelijk uitgespeeld. We moesten wel eerder scoren. Dan maak je het jezelf een stuk makkelijker. Het is wel gerechtigheid dat we twee keer scoorden.”

“Er was veel te doen om mij de laatste tijd”, vervolgt hij. “Met mij, Marokko, Nederland en ik heb foutjes gemaakt. Tegen Ajax bijvoorbeeld. Ik heb veel over me heen gehad en ben keihard gaan trainen. Tussendoor ben ik nog naar Marokko gegaan en kwam met vertrouwen terug.”

“Ik ben gas blijven geven, tegen Manchester City kreeg ik weer de kans. Dat heb ik goed gedaan. Die lijn heb ik vandaag doorgetrokken. Ik hoop de komende weken steeds beter te spelen, Ik ben blij dat ik op het middenveld mocht spelen. Ik heb mijn beste spel bij Feyenoord nog niet laten zien, dat wil ik komende weken wel doen.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties