Amrabat: ''Met iets meer geluk kan je hier zomaar winnen''

Amrabat: ''Met iets meer geluk kan je hier zomaar winnen''

Met de 1-0 nederlaag uit bij Manchester City zit het Europese avontuur voor Feyenoord er definitief op. Voor veel spelers was het de eerste kennismaking met de Champions League, onder wie ook Sofyan Amrabat.

"Ik ben vooral bezig met de wedstrijd, maar natuurlijk geniet je ook", vertelt Amrabat in gesprek met Ziggo Sport. "In de laatste wedstrijd tegen Sjachtar was het wat minder, maar ik denk dat ik me over het algemeen in de Champions League tot nu toe goed staande heb kunnen houden."

Amrabat zag tegen Manchester City een sterk Feyenoord. "We stonden vanaf het begin erg goed. We hebben weinig weggegeven en zijn er zelf een aantal keer goed uit gekomen. Met iets meer geluk kan je hier zomaar winnen."

Het viel echter de andere kant op: in de 88e minuut maakte Raheem Sterling de winnende treffer namens Manchester City. "Je denkt: het zal toch niet, maar het gebeurt wel. Dat mag niet, maar hoe zij dat uitspelen is ook gewoon hun kwaliteit. Dan moet je je meerder erkennen in misschien wel het beste team van de wereld."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties