Gio: ''Hoe je speelt is uitstekend, alleen het resultaat niet''

Gio: ''Hoe je speelt is uitstekend, alleen het resultaat niet''

Feyenoord heeft het Manchester City in het Etihad Stadium erg lastig gemaakt. Opnieuw werden er geen punten gepakt, maar de thuisploeg had er 88 minuten voor nodig om het doel te vinden. Trainer Giovanni van Bronckhorst is trots op zijn ploeg.

"Ik ben enorm trots op mijn team", begint Van Bronckhorst in gesprek met Veronica. "Zeker als je het verschil ziet met onze thuiswedstrijd tegen City; je ziet gewoon dat we stappen hebben gemaakt in de Champions League. Vandaag heeft dat bijna geleid tot een punt."

Van Bronckhorst hoopt nu dat zijn ploeg deze prestaties ook mee kan nemen naar de Eredivisie. "Dit is een zware competitie, zeker met de ploegen die wij hebben geloot. Maar we willen natuurlijk wel leren van de fouten die we maken. Je ziet dat we dat doen, daar ben ik trots op. Dat moeten we nu meenemen naar de competitie."

Van Bronckhorst is overtuigd dat dat gaat lukken. "Het komt niet vanzelf, maar ik zie het team hard werken. We stoppen er alle energie in. Dat is het enige dat je kunt doen: keihard werken en door blijven gaan. Hoe we vandaag speelden was uitstekend, alleen het resultaat niet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties