Van Beek: ''Nog één wedstrijd voor de eer''

Van Beek: ''Nog één wedstrijd voor de eer''

Ondanks dat Feyenoord een sterke wedstrijd speelde tegen Manchester City kwam het in de slotfase toch met lege handen te staan. Raheem Sterling zorgde in de 88e minuut voor het enige doelpunt namens de Engelsen.

"We stonden de hele wedstrijd goed compact en hebben weinig tot niks weggegeven", aldus Sven van Beek, één van de uitblinkers aan Feyenoordzijde, tegenover Veronica. "Dan zie je uiteindelijk bij de goal toch hun kwaliteiten. Zij hoeven de bal maar één of twee keer te raken, dan ben je ze toch even kwijt."

Toch denkt Van Beek dat Feyenoord trots mag zijn op de ontwikkeling die de ploeg in de Champions League heeft doorgemaakt. "Wedstrijd voor wedstrijd hebben we steeds een stapje omhoog gezet. De eerste wedstrijd werden we door City echt van de mat geveegd, vandaag was dat helemaal niet het geval. Jammer dat het nu afgelopen is. Nog één wedstrijd voor de eer."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties