Berghuis: ''Alles gegeven, maar het mocht niet zo zijn''

Berghuis: ''Alles gegeven, maar het mocht niet zo zijn''

Feyenoord is definitief uitgevoetbald in Europa. In Manchester werd ook de vijfde groepsfasewedstrijd verloren. Toch had Manchester City veel moeite met de Rotterdammers en kwam het pas in de slotfase op 1-0.

"We hebben onze huid duur verkocht", aldus Steven Berghuis na de wedstrijd tegenover Veronica. "Het ging beter dan in de andere Champions League-wedstrijden. Die late goal is zonde, dat is frustrerend. We hebben alles gegeven, maar het mocht niet zo zijn."

De nederlaag, in combinatie met de overwinning van Napoli tegen Sjachtar, betekent dat het Europese avontuur voor Feyenoord definitief ten einde is. "Je probeert alles te doen om dat te voorkomen, maar het is niet gelukt. We hebben op een paar momenten gewoon domme fouten gemaakt, waardoor we het onszelf nog moeilijker maakten dan het al was. Dat is jammer. Het is een mooie campagne geweest. Hopelijk kunnen we tegen Napoli-thuis nog wat geven."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties