Van Bronckhorst boos: ''Dit is iets terugkerends''

zaterdag 18 november 2017 20:47 107.685 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst baalt na de 1-1 van Feyenoord tegen VVV Venlo. De Rotterdammers leken lange tijd weer eens een overwinning te boeken, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een punt.

“Dit verzin je niet”, zegt Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. “Dit is een bittere pil. Ik denk dat het eigenlijk iets terugkerends is. We moeten de tweede treffer maken, dan is de wedstrijd gespeeld maar dat doen we niet. Je kan het noemen hoe je het wil noemen, maar het tweede doelpunt maken we niet. Hoe groot de kansen ook waren.”

Vanuit een hoekschop kwam de club uit Limburg op gelijke hoogte. “Dat is een corner die zij elke week op die manier doen. Dat hebben we vooraf ook aangegeven in de analyse. Dat is dan heel slecht verdedigd van ons. Daarna moet hij een keertje goed vallen voor ons, maar dat gebeurde niet.”

“We hebben niet het vermogen om kansen te creëren en daardoor wedstrijden te winnen”, vervolgt hij. “Het afronden van kansen lukt niet. Ik denk niet na over een kampioenschap maar aan het winnen van wedstrijden. We zullen ons moeten klaarmaken voor de wedstrijd van komende dinsdag tegen Manchester City.”

Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 158 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1779 mensen actief, waarvan 360 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved