Van Bronckhorst boos: ''Dit is iets terugkerends''

Van Bronckhorst boos: ''Dit is iets terugkerends''

Giovanni van Bronckhorst baalt na de 1-1 van Feyenoord tegen VVV Venlo. De Rotterdammers leken lange tijd weer eens een overwinning te boeken, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een punt.

“Dit verzin je niet”, zegt Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. “Dit is een bittere pil. Ik denk dat het eigenlijk iets terugkerends is. We moeten de tweede treffer maken, dan is de wedstrijd gespeeld maar dat doen we niet. Je kan het noemen hoe je het wil noemen, maar het tweede doelpunt maken we niet. Hoe groot de kansen ook waren.”

Vanuit een hoekschop kwam de club uit Limburg op gelijke hoogte. “Dat is een corner die zij elke week op die manier doen. Dat hebben we vooraf ook aangegeven in de analyse. Dat is dan heel slecht verdedigd van ons. Daarna moet hij een keertje goed vallen voor ons, maar dat gebeurde niet.”

“We hebben niet het vermogen om kansen te creëren en daardoor wedstrijden te winnen”, vervolgt hij. “Het afronden van kansen lukt niet. Ik denk niet na over een kampioenschap maar aan het winnen van wedstrijden. We zullen ons moeten klaarmaken voor de wedstrijd van komende dinsdag tegen Manchester City.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties